Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


amka-bucsu-gergely-imre_.jpgTisztelt Kézműves Alkotók!

Ahogy nyári kiállításunk megnyitóján már bejelentésre került, 25 év után – amiből huszonhármat az AMKA titkáraként, az utolsó kettőt pedig elnökeként töltöttem – lemondtam minden alapítványi tisztségemről, és „igazi” nyugdíjasként feleségemmel, Andreával együtt, aki ebben a munkában is legfőbb segítségem volt, vidéken élek majd tovább.

Minden nehézségével, megoldandó feladataival, problémáival együtt óriási tapasztalat és öröm volt számomra ez a 25 év, az AMKA működési feltételeinek biztosítása, ügyeinek kezelése és a kiállítások szervezése. Ez alatt az idő alatt sok szép emlék gyűlt össze, amelyekre jó lesz visszaemlékeznem. Önöknek köszönhetően rengeteg ismerettel gazdagodtam, több művészeti ágban sok szép szakmát, mesterséget ismerhettem meg, és gyönyörű alkotásokat láthattam. Értékes emberi kapcsolatokat alakíthattam ki, számos ismeretséggel lettem gazdagabb. Igaz barátokat szereztem, amire büszke vagyok, és akik a munka bevégeztével is velem, velünk maradnak.

Remélem, továbbra is értesítenek eredményeikről, sikereikről és kiállításaikról, ahová – ha az idő és a helyszín lehetővé teszi – szívesen elmegyek.

Örülök, hogy – akár kiállításaink résztvevőjeként, a kiállítások szervezésének és albumaik készítésének közreműködőjeként, támogatójaként, zsűrijének tagjaként, vagy munkám során bármilyen más minőségben – megismerhettem Önöket!

Köszönöm az együtt eltöltött időt, a bíztatást és a sok segítséget, és jó egészséget valamint további boldog, sikeres éveket kívánok mindannyiuknak!

Tisztelettel:

Gergely Imre

(fotó: Juhász Melinda)