Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sarkadi-nagy-emilia.jpgSzomorúan tudatjuk, hogy május 25-én, életének 73. évében hosszú betegség után elhunyt Sarkadi Nagy Emília, aki 2003 és 2016 között töltötte be Alapítványunk elnöki tisztét.

Nagy felelősséggel járó, sokrétű munkája mellett is mindig számíthattunk rá, komoly élettapasztalatán alapuló tanácsaival, javaslataival, ötleteivel folyamatosan segítette munkánkat. Kiállításaink megnyitóin a többi támogató által felajánlott díjak között rendszeresen átadta a saját ajándékait is. Kiemelten fontosnak tartotta a gyermekek és az amatőr alkotók elismerését, ösztönzését. 

43 évig volt főszerkesztője az IPOSZ lapjának, az MV Iparos Újságnak, amelyben nagy terjedelmű cikkekben méltatta és népszerűsítette az AMKA kiállításait, és rendszeresen bemutatkozási lehetőséget biztosított a művészi kézművesség képviselőinek.

Az IPOSZ-díj és több más kitüntetés mellett – újságírói, főszerkesztői tevékenysége elismeréseként – 2006-ban  a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetésben részesült.

Az Albertfalvai Polgárok Körének alapító tagja, vezetője volt, közel 3 évtizedig formálta a hely kulturális, közösségi életét.

Művelt, széles látókörű, figyelmes és jó humorú emberként ismertük, hiányát nehéz lesz feldolgoznunk.

Emlékét szeretettel és tisztelettel megőrizzük!

Hamvasztás utáni búcsúztatására

2018. 06. 28-án csütörtökön, 15.00 órakor kerül sor

a FIUMEI ÚTI SÍRKERT ravatalozójánál.

Koszorúk elhelyezésére nem lesz lehetőség, kérjük, egy szál virággal rója le kegyeletét!