Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Fresh FIShEs 5.
a FISE 2012-ben felvett tagjainak kiállítása
 
Kiállító művészek:
 
Andrási Edina, Balogh Babett, Bernschutz Alexandra, Botos Balázs, Ésik Zsófia, Fazekas Ildikó (szervező), Ferenczi Anita, Herold Henrietta, Kájel Judit, Kasler Andrea, Kele Sára, Lakatos Ábel, Molnár Ádám, Söptei Eszter, Svajer László, Tramontini Dóra, Várdai Péter
 
Megtekinthető 2013. február 1-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.
 

fistfishes20130115k18h.jpg

 
A Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület éppen harminc éve segíti az ifjú iparművészeket, designereket, hogy megtalálják helyüket a pályán, hogy kapcsolatokat alakíthassanak ki a szakmán belül és azon kívül is.
 
A sokrétű tevékenység kiemelt része az a kiállítás, amelyen a FISE éves tagfelvételének legfrissebb sikeres tagjai szerepelnek. A tagfelvétel személyes bemutatkozáson alapul, mely során a pályázó portfóliója mellett a találkozás is igen fontos szerepet játszik. Ugyanezt a személyes részvételt erősíti még egyszer a FRESH FIShEs elnevezésű kiállítás, amelynek a megmutatkozáson kívül nincs semmilyen központilag kötött tematikája. A mostani, ötödik kiállításon látható lesz ékszerkollekció, grafika, hangszigetelő burkolat, kisbútor, könyvek, lámpa, öltözék, porcelán készlet, és vetített anyag is. Ez a speciális és különleges összeállítású bemutatkozás az első lépcsőfoka az indulásnak, amelyben a FISE kilenc tervezői szakirány mellett immár elméleti részleggel is támogatja tagjait.
Egyszerre büszkeség ez az évnyitó tárlat a szervezetnek és az újdonsült tagoknak, egy érdekes merítés a témákból, amelyek a mostani pályakezdőket érdeklik, és egyben jövőbemutatás is, hiszen az egyéni érdeklődések, kutatások mellett a legfrissebb megrendelésekre készült munkákkal is megismerkedhet mindenki, aki ellátogat a Kálmán Imre utcai FISE Galériába.
 
 
Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16.