Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KOLOZSVÁRI MAGYAR NAPOK - VÁSÁRI KIÉRTESÍTŐ

2018. augusztus 19-26.

Ezennel meghirdetjük az idei Kolozsvári Magyar Napok alkalmából szervezendő vásárunkat, melynek helyszíne a Farkas utca és az ebből nyíló, az egyetem épülete mögötti utcácska (Emmanuel de Martonne), mely utóbbi egyik oldalán a könyvkiadók, másik oldalán a műhelygalériák lesznek berendezve.

VÁSÁRI HELYSZÍNEK

 A Farkas utcában az eddigi megszokott felállásban zajlik majd a kirakodó vásár.

Az Emmanuel de Martonne utcában INGYENESEN ajánlunk fel helyeket bemutató látványműhelyek, műhelygalériák, alkotói sátrak kialakítására. Ez lesz a műhelyek és könyvek utcája, minden itteni résztvevőt kiemelt, fizetős facebook-hirdetésekkel és a helyszínen forgatott rövid bemutató filmecskével is népszerűsítünk. Az ide jelentkezőkkel külön megállapodást kötünk a napi program, tevékenység tekintetében.

A jelentkezési űrlapban kérjük jelölje be, ha műhelybemutatót vállal és ingyenesen szeretne részt venni.

KÜLDJÖN FRISS KÉPEKET!

Idén egy több fős csapat végzi a beérkező jelentkezések folyamatos elbírálását, olyan szakemberek is, akik nem ismerik Önöket személyesen, vagy nem találkoztak még a munkásságukkal, ezért kérünk mindenkit, hogy az űrlapon a megfelelő helyre másolja be a legfrissebb alkotásairól készült képek elérhetőségét (honlap, facebook album, webshop, stb.), hogy a lehető legkönnyebben megtalálhassuk azokat, vagy küldjön új fotókat e-mailen, hogy ne az évekkel ezelőtti alkotásai alapján kerüljön elbírálásra a jelentkezése!

 A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT IDE KATTINTVA ÉRI EL!!!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: május 30.

 A JÓVÁHAGYÁS MENETE

A jelentkezések elbírálása és a jóváhagyások kiértesítése folyamatos. A jelentkezésről mindenki automatikus levelet kap a rendszertől, ami nem azonos a vásári részvétel jóváhagyásával.

A döntésről külön, aláírásunkkal ellátott levelet küldünk, a részvételi feltételekkel.

Kérjük, ellenőrizze, hogy a jelentkezési adatlap kitöltése után megérkezett-e egy automatikus visszaigazoló levél (a levélszemét mappákban is!). Amennyiben nem találja, ellenőrizze le a nevének szereplését az iratkozók listáján, és nincs ott, kérjük próbálkozzon újra az adatlap kitöltésével. Többen jelezték, hogy nem mindig működik jól az űrlap.

Kiemelten kezeljük továbbá azon mesteremberek jelentkezését, akik a Mátyás király emlékév és a tordai vallásszabadság témájában vállalnak valamilyen szerepet: termékfelhozatalukban ezeket a témákat is megjelenítik, vagy bármilyen más ötlettel, elgondolással, tevékenységgel gazdagítják a rendezvényt. Ilyen jellegű ajánlataikat, ötleteiket kérjük a megjegyzések rovatban írják le pár szóban, és felvesszük önökkel a kapcsolatot! 

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

A részvételi díjak megegyeznek a tavalyiakkal (lásd az űrlapon).

Az alkotói műhelyek kialakítására szükséges helyek ingyenes felajánlásán túl, mint minden évben idén is kiválasztunk néhány meghívott személyt, akiknek ingyenesen ajánlunk vásári helyet, sőt, idéntől az EKC vendégszobáját is fel tudjuk ajánlani három - négy személynek. Ugyanakkor 10%-os kedvezményben részesülnek mindazok, akik a jóváhagyásos kiértesítéstől számított 7 napon belül kifizetik a részvételi díjat.

Szeretettel várjuk jelentkezésüket. Bármilyen vonatkozó kérdésben hívhatnak bennünket bizalommal. (tel: 0741915082)

TOVÁBBI RÉSZLETEK

http://craftsmen.ro/index.php/hu/hirek/613-kolozsvari-magyar-napok-vasari-kiertesito

 

 Forrás: Erdélyi Kézmíves Céh Egyesület (kezmuvesseg@gmail.com