Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az alábbi elképzeléssel és ajánlattal kereste meg Alapítványunkat a Garay Bolhapiac szervezője, a Garay Center képviselője:

 
Bolhapiac nyílik 2014. február 8-án a Keleti pályaudvar közelében található Garay téri piac területén (Garay Center, Budapest, Garay tér 20., I. emelet), ahol a szervezők helyet kívánnak biztosítani a kézműveseknek is.
 
A helyszín előnyei:
- jó elérhetőség,
- fedett, kulturált környezet,
- raktározási lehetőség,
- téli-nyári folyamatos nyitvatartás,
- hosszabbtávú partneri kapcsolat.
 
A piacon kialakított területen asztalok bérelhetők.
1 m2 asztal heti bérleti díja: 9.000 Ft!
Lehetőség van egy napra, alkalmanként is asztalt bérelni (1 m2 ára: 1.800 Ft/nap) vagy sajátot hozni (ez esetben az elfoglalt terület alapján történik az elszámolás).
 
Lehetséges nyitvatartás: a hét minden napján 7-20 óráig. (Ez nem kötelező, csak a lehetősége adott!)
 
A szervezők az általános nyitvatartás mellett azt is elképzelhetőnek tartják, hogy egy-egy alkalommal, akár heti rendszerességgel külön kiemelt napot vagy napokat tartsanak, melyek fókuszában a termelők, a kézművesek állnak. Ezt a napot reklámjaikban külön kiemelnék.
 
A rugalmasan formálódó koncepcióban a szervezők minden olyan ötletre, gondolatra nyitottak, amelyek segíthetik a megjelenést és az értékesítést egyaránt.
 
Bővebb és naprakész információk a https://www.facebook.com/garaybolhapiac Facebook oldalon találhatók.
 
Regisztrációs lehetőség: a www.garaybolhapiac.hu oldalon.
 
Szervező:
Szabó Pál
06 30 220 98 99

 
 
Bennünket is érdekel, hogyan alakul, formálódik ez az új értékesítési lehetőség, ezért arra kérjük az ide jelentkező kézműveseket, tájékoztassák erről Gergely Imrét, az AMKA titkárát is az amka@chello.hu e-mail címen!