Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Játssz és Nyerj Velünk!
Örüljünk együtt: küldje be termékét
a Ring Nyereménygalériájába!

Kedves, tisztelt Barátunk!          

A Ring Alapítvány közhasznú szervezet által kiadott népszerű Ring Magazin (www.ringmagazin.hu) közéleti, gazdasági, kulturális értékelvű internetes portál (havi 350-400 ezer látogatás) Játssz és Nyerj Velünk! címmel online játékot indít, ahol iparművészek, népművészek, képzőművészek és más alkotók munkáit kívánjuk bemutatni. Nyereménygalériánkban a portál olvasói ezeket nyerhetik el.

Annyiban mindenképpen különlegesnek mondható ez a játék, hogy itt nem kérdésekre kell válaszolni, hanem a Ring Magazin Portál cikkeiben elrejtett, megjelölt, a többitől különböző betűk valamelyikére kell rákattintani a nyereményért. Ugyanis: minden nyereménytárgy össze van kötve egy-egy megjelölt, a többitől különböző betűvel, amely egészen addig szabad, amíg arra valaki rá nem kattintott.

Így ugyanazt a tárgyat csak egy valaki nyerheti el, de ugyanaz a személy akár több tárgyat is nyerhet.

A nyereményeket két hetenként cseréljük, tehát ennyi ideig minden alkotó és alkotás fenn marad a portálunkon.

Mindazok az alkotók, akik szívesen felajánlanak valamilyen tárgyat, terméket, ezt a szándékukat az alábbi email címen jelezhetik: ring@ringmagazin.hu.

A felajánlott termékekről – a választhatóság miatt – néhány színvonalas képet is kérünk. A felajánlók maximum 450-470 karakterben írhatnak magukról illetve termékükről, és megadhatják az elérhetőségüket is.

A sorsolás után a felajánlott terméket a készítő, alkotó adja át a nyertesnek, ami annál is inkább fontos, hiszen tapasztalataink szerint gyakran előfordul, hogy a nyertesek más termékeket is vásárolnak a felajánlótól.

Véleményünk szerint kezdeményezésünk – figyelemmel a Ring Portál havi 350-400 ezres látogatottságára – a Játékban résztvevő alkotókat és termékeiket igen széles körben népszerűsíti, nem is szólva arról, hogy a Ring Magazin olvasóinak zöme az átlagnál igényesebb olvasói rétegekből kerül ki.

Földesi József
az A Mi Otthonunk és a Ring Portál kiadója,
a Ring Alapítvány elnöke
foldesi@ringmagazin.hu
Tel.: 20/343-2189