Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ring-fejlec.jpg

 
 
Együtt a nemzet szellemi és anyagi értékeinek gyarapításáért!
Kedves Barátunk! Hölgyem, Uram!
Az általam 1991-ben létrehozott Ring Közhasznú Alapítvány célja a nemzet kulturális, szellemi és anyagi értékeinek a gyarapítása. A rendszerváltoztatás éveiben a Ring c. közéleti hetilap („Nyílt szellemi küzdőtér!”), majd más, de mindig értékgyarapító kiadványok (lapok, könyvek) jelezték az Alapítvány közhasznú tevékenységét. A Még nem késő!-díj létrehozásával, Gyurkovics Tibor Kossuth díjas költőre emlékezve, azok teljesítményét ismeri el az alapítvány, akik a legkritikusabb helyzetben is képesek voltak újrakezdeni, talpra állni, tenni, cselekedni a maguk és a nemzet javára, boldogulására.
Látva, hogy a társadalom mennyire hiányolja a hiteles, értékorientált tájékoztatást, 2007-ben létrehoztuk a Ring Magazint (www.ringmagazin.hu), amely napjainkban immár jelentős befolyással bíró médiumnak tekinthető. A Ringet a nemzet, az összmagyarság történéseire és érdekeire figyelve szerkesztjük, de természetesen ezen belül is vannak kiemelt fontosságú területek. Ilyennek tartjuk az Ön, az Önök tevékenységét is. Erre való figyelemmel biztosítunk Önöknek kivételes megjelenési lehetőséget.
    
Ami az alábbiakat jelenti: nettó 20 ezer forint alapítványi támogatás esetén három hónapig minden, Önöktől kapott közérdekű hírt, információt és más tájékoztató jellegű írást külön díjazás nélkül megjelentetünk, továbbá aszükséges szerkesztési, tipográfiai munkálatokat is elvégezzük. Előzetes egyeztetés alapján cikkek, riportok írására, képek elkészítésére is vállalkozunk.
A küldött anyagok elejére kérjük feltüntetni: „Együtt a nemzet értékeinek gyarapításáért!”
A megjelenésre szánt anyagokat a következő e-mail címre kérjük: info@ringmagazin.hu     
Az együttműködés a támogatás alapítványunk számlájára történő beérkezése után lép hatályba.
A Ring Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma: 10103056-59415600-01000005
A támogatásról szóló igazolást, ami az adókedvezményhez szükséges, a törvényi előírás szerint megadjuk.
Budapest, 2011. március 18. 
Földesi József
a Ring Alapítvány alapító elnöke
 
 
A letölthető együttműködési megállapodás: itt